Komisyen Pertama daripada BlueAdvertise

Komisyen Pertama daripada BlueAdvertise – Erm, kali ini special posting daripada saya first time dengan video. Sebenarnya saya baru saja test main camtasia. Jadi, untuk testing saya buat video tentang program blueadvertise ni. Kiranya edisi video la posting saya kali nie. Hehe.

Video yang saya buat nie ambil masa beberapa jam untuk buat. Maka, nama pun first time hasilnya beginilah. Panjang durasi video ni sekejap saja, cuma mengambil masa 2 minit 35 saat.

Bawah ni adalah video yang saya cakapkan tu.

Ok, sekarang anda dah tahu program nie memang berbayar. Buat pengetahuan anda, program nie saya dapat tau daripada blog seorang IM, dan jika anda pernah membaca artikel-artikel saya sebelum ini mesti anda perasan. Saya selalu rujuk blog saudara Faizal aka Titan di EarnCent.com/blog. Banyak program online yang beliau selongkar. Huhu, saya yang agak malas nie mengekor jelah apa program yang beliau sertai.

Program blueadvertise nie lebih kurang mcm program paid-to-promote. Cuma earning bluadvertise nie kureng skit dari P2P. P2P lagi banyak. Tak rugi pun sebenarnya join program-program nie, memang earning sikit, tapi sekurang-kurangnya dapat membuatkan akaun paypal saya aktif masuk keluar duit. Tambahan lagi, lagi banyak program yang saya join, lagi kerap lah saya update blog. Hehehe.

Okeys, cara-cara nak promote seperti biasa yang saya buat. Ambil code banner yang blueadvertise tu sediakan, kemudian letakkan di dalam page web atau blog. Setiap page satu banner saja yang dibenarkan.

Anda berminat? Join di sini >> Blueadvertise.com

PS: Aduh, nak transfer fund paypal ke akaun pelanggan kena charge la pula. Sebelum nie send as Payment owed tak kena pun. Baru tadi perasan kena pula. Huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *